Jul 14, 2011

Fobia Dahh!

Hey. Ni entry ribngkas sahaja oke?! Actually, tadi petang opah gorang keropok. So, makan makn lah. Then, aku nak kerat keropok tu sebab besar sangat. Tetiba, something yang tajam masukjari aku. Ibu jari pulokk tu. Sakit gila oh! Menangis aku. Apa lagi, aku terus cabutlah benda tu. But, aku rasa itu tulang keropok ikan. Sakit weh!!

Then, bila aku cabut dengan tangan aku, sakit gila. Tak terkeluar pulokk tu. Mak Aii. Teqoyak aku. Hihi hmmm. Aku rasa satu taman dengar tangisan aku nih. Then, cuba dengan pengepit kuku. Takut jugokk. Sampai mama balik, dia offer nak tarikkan. Haihh Air tangan ibu ni mungkin tak sakit kan? But, macam ni lah aku yang degil sangat.

Hmmm. Terus je aku buat sendiri. Last last, terpotong terus tulang tu. Mak aii. Ada tulang kecil yang tertinggal kat kulit tu, ngehe Sampai sekarang masih ada lagi. Korang tolonggggg lah sangat doakan masa tidur benda tu hilang. Harap gilani weh! :P Berharap masih~

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥