Jul 19, 2011

Hi Chelsea!

Hye readers yang setia. And tak lupa jugak walaupun pernah visit sekali dua kali.  Tak pe, asalkan korang ikhlas baca weh. And kalau rajin, click lah  nuffnang tu sekali. Hee~ bodek dahh pulakk. Weh weh, korang demam bola tak? Demam ke tak? Sepanjang hidup aku, tak pernah aku tengok bola full tau.


Tahun ni kira first time lah aku minat bola nih. But sebelum ni, tak pernah pon aku terminat kat diorang semua. Cuma Man U je yang aku terpikat  minat. Sebab diorang handsome  pandai main. Sesuai untuk calon suami sesiapa je. Btw, ada seorang dua yang aku minat kat pasukan Harimau Malaya ni a.k.a. pasukan bola sepak Malaysia. 


Yang pertama: Mohd Amirul Hadi Zainal. Dia tinggi lampai dowww. Handsome  Ehhe ehhe. Time perlawanan dengan Liverpool hari tu, ceh dialah yang bawak bola sampai ke gol. Walaupon, bukan dia yang golkan. Dia ialah pemain tengah dan lahir pada 27 Mei 1986 yang berasal dari Selangor. Complete habis.  Tapi, I tetap suka dia. xoxo ♥ gatalgiloksgeliguah. Gambar dia sungguh perfect. awhh ==








Kalau sekali pandang, macam muka Sam Bunkface. :)


Yang Kedua: Khairul Fahmi Che Mat. Dia pun aku suka. Penjaga gol yang giloksterror. Wahh Kita lahir bulan yang sama eh. 17 Januari. ngehehe~ Kelateeekelate. heqheq


Yang Ketiga: Mohd Safee Mohd Sali. Apa yang aku minat? Sebab dia penyerang negara   dalam pasukan bola sepak Malaysia. Dialah yang banyak berbakti kepada negara. Alah, Okelah lawan Liverpool 3-6. Dah kira cantekk dah tu. 


Yang terakhir a.k.a. Yang keempat: The capten. Mohd Safiq Rahim. Dia pun tak kurang terror jugak. hihi Kapten mestilah terror rite? :D


Sudah sudah lah cakap pasal bola. Btw, Hi Chelsea. Lusa, Malaysia vs Chelsea ehh? Tak minat sangat weh. haha. Teringat dulu aku pernah bergaduh dengan seorang budak lelaki dalam kelas aku waktu darjah lima. Kitorang berdebat cakap siapa lagi terror. M. U. ke Chelsea. Hahah! Dia sampai mintak vote satu kelas untuk membuktikan Chelsea lagi hebat. Last last, aku give up je lah. :P


Okelah, Arsenal sudey, Liverpool sudaa, Chelsea, akan datang, Manchester United bila lagi? *Sakit hati pantun yang tak menarik langsung perhatian orang ngehehe. 


Okelah. Last sekali, I wanna post gambar pemain pemain bola sepak Malaysia. Now, demam bola sepak, silap hari bulan, aku yang demam betul betul karang. Btw, aku memang minat sukan but aku kureng terror sukan. Sekadar bola jaring and bola keranjang tu no hal lah. What Duppp. Chowww dulu mehh. :P





xoxo♥

4 comments:

  1. Kenapa? Apa yg bukan mainnya? LOL

    ReplyDelete
  2. wahh, awk pun minat Amirulhadi? kita pun minat diaa :)) kita follow awk sbb awk minat amirulhadi. hehe. kalau ada masa, follow la kita balik. kthanks. cantik blog awk. lovetolaugh-honey.blogspot.com

    ReplyDelete

thanks for reading this post ♥