Jul 9, 2011

KL Gangsta Maa

First of all, hye and salam. Hehe. I know musim Gangster gangster ni dah lapok. Erkk Tak lah lapok mane. Just dah lama dah ada kat cinema. Btw, aku mengaku aku tak pernah tengok cerita KL Gangster ni kat wayang eh.

Apa susah. Ambil je dekat Astro First. Lagi best, lagi save money, boleh tengok sepanjang 3 hari berturut turut. Yes, I know ramai dah buat tentang post ni. But, apa salah nya kan kalau kita buat. Just blog ni about my daily life lah kan.

Tak de lah sampai terbawa ke mimpi pulak dengan kehenseman Aaron Aziz tu, just terbayang bayang je time nak angkat kain, dalam bilik ke and kat mane  mane je lah yang melibatkan aku seorang dan boleh berlakon sorang sorang. 

Memang merepek kankan? hehe Actually, kalau kita dah tergila gila kan sangat, nak buat mcammane. Okay, time musim Nora Elena tu, semua orang jerit, SETH TAN! SETH TAN! OMG. hehe Orang nya adalah peminat peminat tak lah setia sangat, baru je setia  termasuklah Kak Fathin. 

So, apa yang aku nak bagitahu sekarang ni ialah, seriously, time time dulu, aku tak pernah pun minat sangat dengan Aaron Aziz. But, seriously, kalau ada Aaron Aziz berlakon dengan Syamsul Yusuf, of course lah I pilih Syamsul Yusuf. Reason, dia comel handsome, hot lah. hihi♥ Menggatal pulak tengah hari buta ni.

Di bawah ni ciri-ciri yang saya suka dekat Aaron Aziz. 


Yeah Memanglah little bit blur and tak besar sangat. Nampak sangatlah aku curi  pinjam dekat Google.

The cirit  ciri-ciris are:-

1) handsome
2) cute
3) protectiveeeeeeee gilaaaaaaa. 
4) brave :) I loike. 

Hmm. Itu je kot. But, dia attractive kot. Aku selalu sangat bayangkan yang aku dapat berlakon sebagai kakak Malik dalam cerita KL Gangster tu. wahh. Ada harapan ke weh? Ye lah, nak jugak merasai macam mane nak protect adik sendiri kan. haha

Okayhlah. haa~ Lagi satu, betul lah tu orang cakap cerita tu sekejap je. Btw, memang cun habis lah cerita tu. Gua tabik luuuu. heehe Nak jugak try ayat macam tu. Yang tak boleh lupakan masa Ajib tu cakap. Tak habis habis dengan perkataan 'SENGAT'. haha. Tergelak akuuu. And ada certain part yang sedih tu memang mengalir air mata lah. Okay derrrr. Gua Chiaaaaaooo  dulu. :P 

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥