Jul 25, 2011

Plan Birthday Mama!

Hey peeps! And Assalamualaikum. HAHA Tanggal 27/7/2011. Lahirlah mama ke dunia ini. But, hari nya belum datang lagi. Esok hari Rabu. So, macam mana nak plan nih. Aku seorang je ehh yang belum buat apa apa pun. Kalau adik beradik aku yang lain, Sarah, dia dah buat kad dah, Hanis? Entah dia. Arif? Dia kecik lagi. Mana tahu apa-apa. Plan nak share duit dengan Sarah.  Dalam RM60.00 nak beli something. But, what to do kan kan? Tak sempat dah nie. Plan nak pergi Jusco than beli something dekat Lovely Lace. Mama kan suka bunga. Goshh. But, bila nak pergi, petang ni sekolah, of course lah penat balik pukul 7.00 p.m. Kalau malam, mama mesti shak apa apa. Eh EH. Macam mana ni wehh?  Bagi ideeeeeaa! T.T Woke Thats all. hee hee sahaja mane tau ada idea from siapa siapa. Walaupun tak ada siapa comment, Tskk Tskkk.

7 comments:

  1. Wuhuu Kebetulan laluww dekat sinew. Ape katew uat surprise ke esok or something mcm belanje makan kew. apa kew. Tak kisahlah, asalkan bagiew somethingw...

    ReplyDelete
  2. ehh ehh. ohh thanks for the idea. Wosh. Nasib baik ada org bagi idea something, teeeheeee :P

    ReplyDelete
  3. Hahahah nak jugak wwww tuwwwww. K. Ten, mana cukup peluk jewwwwwwwww, kenalah cium sekaliiii. ;D HAHA!

    ReplyDelete
  4. er... pegi jj... ajak la die mkn best2...ke.. ko bli brg mak ko suke senyap2.... hehe...peliknye idea ku..~

    ReplyDelete
  5. er... pegi jj... ajak la die mkn best2...ke.. ko bli brg mak ko suke senyap2.... hehe...peliknye idea ku..~

    ReplyDelete
  6. Pfft bila masanya? LOL Dah lah sekolah petang, malam penat gila pulak tu. Pagi, sekejap je masa.

    ReplyDelete

thanks for reading this post ♥