Aug 2, 2011

Dia Datang. Periksa Sudah Datang. Ewah.

Haha. Eceh nak buat lagu pulokk. Sekarang ni memang pesyen ada dua musim jyeah? Yelah, sekarang ni musim bulan puasa, termasuklah musim peperiksaan. Walaupun just Ujian Bulanan je, mestilah berusaha. Tak ye? haha Udah udah lerrr berdrama nya. Yang peliknya, bukan sekolah aku je yang ada ujian, malah sekolah-sekolah lama aku, sekolah cousin aku. WHAHAHA. 

Sekolah-sekolah yang tak boleh belah tuh. Sebab aku pernah pergi 3 sekolah tahun ni. Doa doa le sekolah sekarang ni terbaik wok. haha. Jangan pandang aku sebelah mata je. Mentang mentang aku banyak kali tukar sekolah, mesti korang ingat aku kena buang ke, apa ke. Ishh Manada. Aku tukar sekolah sebab aku tak nak lah sekolah dekat situ! Ada faham? 

Now, minggu ni ada USBF 2. Ngerti apa enggak? Ohh. Sekolah lama aku panggil UP2. Means Ujian Penilaian 2. Pendek dan ringkas. Nih USBF 2. Apakah? haha Masa first first aku dengar, aku tak berapa dengar dengan jelas sangat. Bukan pekak ke apa. Bila, dengar lagi sekali baru faham maksudnya. Means Ujian Selaras Berfokus 2. Jyeahh. Cantikkk.

Okelah. Harap harap dapat good and best result kayh. Good luck to me. Bwaha. Banyak dah aku ketinggalan. Kalau aku dapat top 10 dalam kelas, satu penghargaan kepada aku. Bukan susah nak catch balik pelajaran kita. Conformmm mak aku takkan bagi dia punya sengggat. XD Haha bye. Di bawah ni ada gambar budak yang semangat periksa. Yakah? HOHO


haha. Ni bukannya nama budak yang semangat periksa. Ni budak yang tak nak ambil periksa. Harap tak sakit jantung masa tengok result macam gambar di atas nih. Fuiiiyohh. xD

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥