Nov 23, 2011

Sejarah Salasilah Nama Twitter



Hai. Assalamualaikum. wehh sorry giloks. Dah bersubun tak update blog. mungkin orang orang pon rasa nak ''ishh! baik unfollow budak ni. buat nyemak je'' LOL saya tahu saya ni annoying sikit. Tak baik tau. Kita follow orang, kita pulok yang tinggalkan blog biar berulat-ulat. But now, i'm coming here! weeee


Kau hado twitter? Aku hado. Nak bukti. Nampak tak butang cili padi TWEET kat atas entry ni. Tweet aku bebanyak. Seghonok sikit. Satu kejadian istimewa bagi aku, aku pernah tweet Cik Epal. Bukan main happy lagi dia reply tweet aku. haha. Bab perasaan tu aku tak jamin. Okelah. So, nama twitter korang mesti lah kekadang simple, ataupun nama korang sendiri but aku punya serious lain macam. Macam tengok gajah terbang. 


Okelah. Sebenarnya nama twitter aku ialah @ktlagibolleh. Ada lah orang yang mengada ngada tarik tarik ke lembah bujang untuk aku buat nama sebegini rupa. And takde Sejarah sangat pon cuma. Cuma ia singkatan dari nama kueytioiw lagi boleh. Ada lah something berkenaan pasal makanan. mwehehe. So, itu je yang boleh aku share. oke bye and Assalamualaikum :P

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥