Nov 28, 2011

TEHEE I'M BACK - TOO DEPRESSED



cute, harry potter, hermione, ron, rony

COMELS TAK COMELS GAMBAR NI. MWEHEHE CREDITS TO FAVIM.COM DI SITULAH SAYA MENCARI GAMBAR CANTIK CANTIK. HARRY POTTER, HERMIONE GRANGER, RON WEASLEY. :p

Assalamualaikum and good morning. Guys, aku tengok ada lagi dua tiga post dalam draft. Aku malas nak ungkit event or cerita yang lepas, just nak cerita or event yang sekarang. mwehehe. #sebenarnyamalasnakbuat. pfffft Okelah, bercakap pasal Internet sekarang ni, you know Tweeter dah naik dah. I don't know lah if aku yang lambat tahu about this. hihi Sebab aku pon tengah menerajui alam twitter. Happy sebab dapat meluahkan perasaan yang dipendam ketat ketat dalam hati. cewah




Tapi ada pulak sesetengah mulut yang mengatakan dia telah dikutuk. Kasihan jugak kat orang macam tu. Belum pape lagi dah terasa. Takde keyakinan diri. well, aku ni bukan jenis yang suka pendam. So, kalau ada orang yang terasa, sorry sorry sorry sorry! Korang pun tahu kan macam mane perasaan kalau orang sakitkan hati. Sama jugak macam aku. Orang tak de pendirian tu, kesian. Nak ikut je aku, aku pergi toilet pun, kau still nak ikut. bhahaha famous gila aku. Baru aku tahu.




So, aku rasa dia terbaca yeah post ni. Dia kan stalker terkemuka aku. Kaylah finee. Melebih pulak aku meluahkan perasaan. Tapi, sumpah aku nyatakan di sini, I'M REALLY DEPRESSED IF SOMEONE LOVE TO FOLLOW MY STYLE, COPY ANYTHING FROM ME. SO, GODIE. Look. Aku serious weh. Aku tak kisah kalau kau dah lama suka orang/benda tu. But, kalau kau cakap kau benci lah benda/orang tu, then, tetiba aku cakap WOWW I LOVE THAT LAH. SO NICE. kau tetiba suka jugak. one word -- GODIE. 




Sorry kalau saya terkasar bahasa or apa-apa. camane perasaan kauorang kalau someone tiru korang. Hancur luluhnya hati. haha kaylah. HAPPY! CHEERSSS! So, harap terasa ye and tersusun 10 jari saya meminta maaf atas segala kesilapan saya. Btw, yeay!  I'm back. I'm back! I'm back!!!  Happy blog masih diteuskan. ceh baru ada hajat nak delete beloh gua ni. Bye korangg. Assalamualaikum.kalautakjawabdosa,kalaujawabsayaaang. :P 

2 comments:

thanks for reading this post ♥