Dec 26, 2011

Back to January




Nak tunjuk sikit kecantikan penyanyi 'back to december'. Taylor Swift :)

Time nak cuti. Nyanyi lagu Back to December. But now. Oke haaa Assalamualaikum guys, gals! Apa khabar di bulan terakhir pada 2011? Excited nak masuk alam baru? Setiap tahun, mesti cakap ada azam baru le, mulakan hidup baru lah. Tapi berubah ke arah apa pun aku tak tahu. Maybe ke arah kebaikan? Or kejahatan?


Tipu lah kalau korang semua takde homework. Maybe yang form 1 and form 4 tahun depan FREE! But seriously banyak giloks giloks homework aku. Siapa yang kenal rapat aku ni, well you know me right, tersangatlah suka tangguh kerja. Sebab tu lah aku jenis 'have fun' dulu. Walaupun homework tak siap, hati tetap senang. wahhahha?


Aku kan jenis yang bertangguh. So, siapa yang jadi room mate aku dekat university nanti sangat bertuah kerana mempunyai kawan yang happy go lucky ni. seriously aku cakap. Korang patut bersyukur. Tapi, mungkin ada beberapa habit aku yang korang memang benci haha dah lupakan soal ni. muehehek. 


So, kepada form next year, mesti korang terlalu excited sampai mimpi mimpi kan nak masuk ke alam sekolah menengah? Aku dulu sejibik perangai cam tu. Tapi, lain pulak jadinya. But now I'm happy yey! Tapi, kepada yang dapat asrama, doakanlah atas kebaikan senior senior yang handsome, baik, hot, comel. erkk. dan cool. 


hmm so, korang dah beli barang sekolah belum? cettt aku baru beli semalam. Itupun dah lupa, ehh nak beli apa ye? trololol Dah lupa nak beli apa. seriously weh I asked my mom what should I buy? ohhh. dah lupa, hanya ingatkan beberapa hari lagi cuti yang tinggal seciput je. 


lalala kepada form 5, sila menjerit kerana bulan Februari nanti ada doom's day yang datang menghempuk diri anda nanti. Dan seronok dah tamat alam persekolahan. Yang aku ni lagi 4 tahun menanti. Siapa malas nak pergi KOKO angkat tangannnnn! xD Ye, saya termatlah malas nak pergi KOKO. Malas malas malas sesangat. Tapi, best jugak kalau dapat makan. huwehuwehuwe.


kayyfine. entry ni dah lebih dari had. So, bye guys assalamualaikum. 

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥