Dec 28, 2011

Finally Opah...


Hey Peeps! Assalamualaikum! hehe Countdown lagi 3 hari nak masuk new year! 2012. Ada orang cakap kiamat lah. malapetaka amende haa. Tapi, semua itu jangan dipercayai dan jangan tidak dipercayai. errkk. camnilah, korang tak payah fikir pun benda karut macam tu ngerti? :) good. heyheyhey 


Tak sabar nak tunggu tarikh camni 12/12/12 cantik woo. Tapi bila masuk 2013, no more beau date. Ahh sudah. 2012 belum masuk nak fikir masa depan. ohh  haa yeah finally, opah dah keluar hospital :) Alhamdulillah. Before ni pada tarikh 22 December 2011, beliau telah masuk wad uuntuk dibedah pada hari berikutnya iaitu 23 hb 12 2011. hewhew


Aku takdelah tunggu luar bilik operation tu. Aku menanti berita di rumah. hehe Doa di rumah sudey. Takdelah. Hospital kerajaan, mane boleh ramai ramai duk situ, kang kena halau, merempat aku kat luar hospital tu kang! Watlek lah pak gad! hailaa Takkan nak lawat opah tersayang pun takboleh lereeee. 


Kayy foinee leeeh. owhh Lupa nak explain further about operation apa kebende tu. Actually, my opah memang ada sakit kaki, so beliau buatlah operation kaki. But now, alhamdulillah. Sekarang, opah dekat rumah my aunt, Mak Yang :) Kebetulan ada Kak Mira boleh jaga opah sementara nak sembuh from luka tukann. 


Almaklumlah lagi seminggu nak sekolah, siapa mau jaga dong masa opah kat rumah.Nanti kot kot nak pergi toilet camane kennn? hohoho ehhehh awak, sekolah nak dekatleee. okayserious terkezut sampai tahap yang erkkk ''whattt? ehh lagi seminggu sekolah ke weyy? hmmm... homework tak siap siap lagi'' So, I'm so sorry dear teachers. Tak dapat siapkan homework hikhok. 


Ewh ewh. ite tak tunjuk lagi kan gambar opah ite yang comels tu? ngehehe *ayatgediksjap pffft So, have a look gambar bawah ni :)



Hikhik. gambar ni credit to Kak Mira! :) So, good night guys. Nak tidur dulu~ Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥