Dec 30, 2011

Review Ombak Windu :D


Hey peeps! Assalamualaikum! hehe *saya dalam mood yang sangat baik dan agak berdukacita atas cerita Ombak Windu itew. weyy tolong lah hamba. Aku rasa nak nangis, nak tidur, nak jumpa aaron aziz ketawa. But, aku tak puas hati dengan cerita Ombak Rindu ni. Pehal sedih sangat lagu dia. Tak boleh nak sedih lagi ke hah? Cukup lah dah buat aku nangis. *actually, takde lah nangis teruk sangat sampai mengalir tak henti henti. entah, air mata aku ni baik sangat simpan untuk kesdihan yang lagi membara nanti.


Btw, Osman Ali and Fauziah.. Thumbs up! I love the movie. Sumpah serana aku kata best gila. menyesal pulak tengok cerita tu asyik menghantui aku jeh. phuihh. Lepas ni nak cuba tak nak dengar lagu tu dah. hehee Aku ni tak main lah cerita romantik cam ni tengok kat wayang. Aku tengok kat astro first pun bolleh. Lagi shok. Hambik kaw aku nak pakai apa pon tak kisah nak baring terbalik pun boleh. Kalau kat wayang duk tegak macam tunggul buat peeee?!! 


Best tengok kat rumah weyyy. Yang dah tengok kat wayang tu disarankan supaya tengok lagi kat astro first. Tapi kan dah ada beberapa orang upload kat ypoutube. memandai je hanggg ada permission ke weyy? lol Yelah kalau novel lagi lah berkesan untuk buat aku menangis. :')



Suweett. ngehehe erhhhhhh, Aaron Aziz! 




Auuwhh. I love them in this movie. Hope korang boleh gandingkan lagi diorang dalam cerita lain. :) hee


hmm. Aku sebenarnya really suka gila dengan Lisa Surihani. But, dalam cerita ni, dia tak berapa nak menjadi sangatlah. Maybe watak dia tak sesuai. hmm. btw, yang watak Mail tu takde lah sangat dalam novel ken? hohoho xD haha kayylah bye bye Assalamualaikum! See mehh in the next entry! S-O-O-N! :D




1 comment:

  1. Hi to all, the contents present at this web site are in fact amazing for people experience, well, keep up the nice work fellows.

    ReplyDelete

thanks for reading this post ♥