Jan 3, 2012

2012 ;D


HAI korang! Assalamualaikum! hehe first entry nih dlm 2012. Lol. So, aku buat entry ni sebelum pergi ke sekolah pada hari pertama. tskk tskk. Aku kan sekolah petang. So, mungkin lah ada sedikit masa untuk aku tidur sekejap after solat subuh tu. HAHH. Btw, korang dah bersedia ke nak sekolah? Aku baru pagi ni letak buku dalam bag. Tengok-tengok benda tu aku buat kurang dari seminit. hohoho


So, happy new year! Orang cakap tak elok cakap lah. apa lah. But for me, bergantung pada niat kita. Niat aku: Saje je berikutan dengan sempena tahun baru, 2012 aku nak ucap lah happy new year. selamat menyambut tahun baru. Bior bersemangat sikit tahun ni. Takde lah malas malas je macam aku tahun lepas. Sumpah malas. Sangat malas. Suka tangguh kerja. 


ISHH Dosa pulak aku ni mengaibkan diri sendiri. kayfoineee. Today, semua adik aku termasuk aku-aku sekali sekolah. Kalian happy happy ya! Tahun baru, so semuanya baru. hehe So, amacam blog rupa baruu ni? Entahlah bagi aku, blog aku sekarang ni happy gila. Macam wahh excited gila nak update entry bawu. #troll face


Ehh sambung tadi. Adik aku  yang form 1 tu sekolah menengah ampang, but dalam proses untuk tukar ke sekolah aku iaitu Royal Princess School. Sekolah Raja Perempuan. Beshh semuanya perempuan takde lah menggatal sangat dengan laki. And menggatal dengan kaum sejenis jauh sekali dari cara aku. :D


Adik aku yang year 4 pon still sekolah sama. Ni yang seronok sangat ni adik aku bongsu tu masuk tahun 1!! hehe comel kemain dia. Semua baru, beg, botol air, pencil case. SEMUALAH! Berbanding aku ni: sobs sobs Beg lama, tapi still nampak baru sebab lawa sangat. cehh nk bangga beg lama balik kampung lah weh!



Cuba teka cuba teka. Mane satu Arif?  hehe yang pandang sini tuler.


Ini gambar after balik from sekolah. Dia ada orientasi! Comel je budak tahun satu ada orientasi. Tak macam form, kisahku, hanya Tuhan saje yg tau. asdfghj

So, guys. wish you all the best! Happy happy di sekolah yang baru mahupun yang lam! Yang penting pelajaran diutamakan! Couple diketepikan dulu. Eh, cakap pasal belajar belajar ni, terdengar pulak berita from twitter yang Amalina tu dah berubah. Betul ke? Aku taknak lah main serkap jarang je. Cuma aku adalah tengok gambar dia and ramai dah org ckp. Yang penting, aku tak ambik kisah sangat lah. Pi lah hang main jauh jauh. *loghat kedah jap. :P trololo byebye Nak siap pergi sekolah dah lerrr.  Assalamualaikum. :)

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥