Jan 28, 2012

Hangout with Beloved Cousins

Hai and Assalamualakum! 


Apa khabar umat manusia sekalian? Anda sihat? hehe Rindu yee kat saya sebab dah lama tak muncul muncul. Ala kita kan budak sebok. *bak kata orang tu. ishh Mane ada sebok. Cuma beberapa hari ni ada sanak saudara yang datang melwat orang sini. Then, homework bukan main banyak lagi. Nasib baik lah aku dapat bersabar. hohoho


So, hari Selasa, 24/1/2012 kitorang pergi Jusco untuk release tension. Rakyat jelata yang pergi -- Aku, My sis, Hanis and Sarah, and my cousins Kak Piqah and Kak Fathin.. And thank you Kak Fathin sebab jadi driver kitorang ngehehe. So, nak tau tak apa yang kitorang buat, apa yang kitorang makan, and apa yang kitorang dok usha usha? sini, jangan tinggalkan entry ini dulu yepp.


So, mula mula tu kitorang cari kasut kak piqah. Dah 10 kedai cari masih tak jumpa hoho. And akhirnya kasut bewarna biru  gelap menjadi pilihan hati. Comel bangett. Jealous pon hado. Then then tau tak kitorang makan kat foodcourt. Makanan nya sangatlah sedap. Cuba teka apa makanan yang aku makan? hew hew. Kueytiow goreng! Favourite uhh. Sedap gilaaaa. Nak lagiii. Ops lupa pulak, before tu kitorang makan kat baskin robin. Ice cream dia sangat lah babylicious. Tapi harga pon megalicious lah kan, takkan lah minilicious pulak. 


After that, kitorang nak pergi karaoke. But....... Bila kitorang masuk ke counter dia, tetiba lelaki yang jaga kat counter tu pusingkan board and tertulis : SORRY. FULL. FIRST COME FIRST SERVE. WOIII Kau takde mulut ke nak cakap. Saje je nak malukan aku. ieshh Aku tak malu. Yang malu tu engkau yeeee. Takde mulut bisu (bak kata jabegoh)


So, what to do kan. Kitorang pon mainlah bowling. Yang dahsyatnya, kitorang tak bawak stoking. memang budusss lah! Kasut bowling tu sangatlah semerbak baunya. Nak beli, membazir pulak, so, we decided nak pakai jelah. HAVE FUN YAW! Tau tak sapee yang menang? Of course lah KAK FATHIN WOHOO. Second, hihihi it was ME! And third, my sis, Hanis and last sekali Kak Piqah. Alhh chill cuiii erkk. Beza markah tak banyak mane pon. :S


Jom usha usha gambar yang kitorang ada! :)




hehe Ni depan bowling lane tu. ;P


Dalam kereta weee


Pssst ♥ dalam rumah ku. hikhuk


Ni lah ais krim nya. sedap enggakkk. :)









Ini saya. Yang kanan tu Kak Fathin. pheewwwitttt. ;D


Tsskk. Comel ohh yang tengah tu (Kak Piqah)


Suka gambar ni. Nampak cam cool je. :P


Cewahhh bajet orang besar kononnyaaaaaaaaa. 


Cehhh main bowlinggg. hehe terrors taks sayas? sesesssss :>

Kdahlahh. terlalu banyak gambar tak elok jugak dipandang ken? hoho So, berhenti di sini, assalamualaikum! :D

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥