Feb 19, 2012

Pekse Datang Sudah XD

Hai. Assalamualaikum. tett tett dah bulan 2. cepat je masa berjalan. Aku pon tak sempat nak online. Sekrang ni jam pukul 7:46 pagi. cool kan aku update pepagi buta ni. *takdelah buta sangat* Sekarang ni aku tengah geram psal exam. *sigh Bukan apa, almaklumlah aku dah form 2, so exam masuk bab bab form 1 sekali. ponat nak mengahafenyo. 

Exam yang pertama ni Pra USBF. Gedik nak ada pra pra segala. Yang exam Pra ni cuma ada subject teras je. Kalau ada yang subject tak teras, aku bukan baca pon. (Y) Dalam semua subject, subect Geo, Sej and KH paling aku lemah. Tapi dalam result, huh lain jadinya. So, inilah result aku pada exam kali ni. 

  • BM- 88
  • BI- 83
  • MM- 90
  • SN- ^% (guna code ponbolleh)
  • Ag- 96
  • Geo- 73
  • Sej- 80
  • KH- 8+++

So, keseluruhannya 6 A 2 B. Aku sangat bangga sebab maintain je. Bukan nak naik pon. Yang aku buat code code tu saje nak menutup malu aku. Aku pon pelik, aku suka sains, tapi result B. tsk tsk. So, kali ni ini jeh aku nak post. Sebab kalau post panjang berjela, boleh hancus keyboard ni aku tekan. *mendalami perasaan dan jiwa sangat. bye peeps assalamualaikum :)

Feb 4, 2012

HAI SORRY FOR...

WITTWITT Hehe Assalamualaikum and salam 1 dunia! Sorry kayh lama tak update. *kepada yang pembaca setia belog saya lah. Bukan apa. Awal tahun sebok nak urus kan itu ini, macam macam ah! Btw, sekolah saya dah start aktiviti kokurikulum. hehe Rajin tak rajin saya ni datang. Ingat lagi time sekolah-sekolah rendah, pernah ponteng kot. Makan makan kat kedai kek berdekatan. SO SO JAHAT. 

Alhamdulillah. Setakat ni, sekolah berjalan dengan lancar. Tau tak? Susah sikit Sejarah. Nak hafal macam macam. Apa benda entah Francis Light Francis Light tu. Mula-mula eksaited gila nak belajar. Mula je bab Melaka segala tu, hampesss. Yes. Sekarang saya dah form 2. Dah birthday dah pon. Tahun depan nak PMR. Bagus sangatlah tu  batch saya last batch yang ambil PMR. TARGET? Entahlah, tak pernah fikir apa apa dulu. Ingat nak belajar form 2 je. Padahal, tahun DEPAN WEH. *Caps Lock terus. 


hmm Nak cerita pulak lah tentang KOKO kat sekolah saya. Kalau persatuan, saya Persatuan Sains and Maths. hoho Janganlah kata skema pulak kalau saya mabil bahasa bahasa ni. Malu tewww. Bagus apa menambahkan pengalaman dan pengetahuan about sains and maths. Almaklumlah saya ni nak jadi doktor gigi. Unit Uniform pulak saya masuk Puteri Islam. yeahh. GUE BANGGE. Sebab masa sekolah rendah saya dah ada lencana puteri bongsu. tau takss, saya jadi Pengerusi hehe Terima ksih kepada yang menyokong. saya terharu.

Permainan? duhh Saya actually nak masuk bola baling. tapi, disebabkan demam time hari pendaftaran, tak datang langsung. Cuba bayangkan cikgu lontarkan saya kat nee? OLAHRAGA weee. Tak suke tak suka. Saya bukan lah terror sangat lari. Lompat tinggi jauh sekali di bidang akuuuu. tsk tsk. Nak tukar? Tunggu tahun depan lah alamatnya. Mane boleh tukar. Redha jelah. Olahraga jadi le jugak. 

So, kesimpulannya, tahun ni dipenuhi dengan pelbagai aktiviti. Nak pergi tusyen, tahun depan lah kot. Mane taknyee, semiggu 3 kali KOKO. Isnin, Selasa, Rabu. Terima kasihhhhhh. So, hehe thats all for today. Bye Assalamualaikum.

PESANAN: DOAKAN SAYA DAPAT 8 A TAW PRA USBF 1 NI. :)