Feb 4, 2012

HAI SORRY FOR...

WITTWITT Hehe Assalamualaikum and salam 1 dunia! Sorry kayh lama tak update. *kepada yang pembaca setia belog saya lah. Bukan apa. Awal tahun sebok nak urus kan itu ini, macam macam ah! Btw, sekolah saya dah start aktiviti kokurikulum. hehe Rajin tak rajin saya ni datang. Ingat lagi time sekolah-sekolah rendah, pernah ponteng kot. Makan makan kat kedai kek berdekatan. SO SO JAHAT. 

Alhamdulillah. Setakat ni, sekolah berjalan dengan lancar. Tau tak? Susah sikit Sejarah. Nak hafal macam macam. Apa benda entah Francis Light Francis Light tu. Mula-mula eksaited gila nak belajar. Mula je bab Melaka segala tu, hampesss. Yes. Sekarang saya dah form 2. Dah birthday dah pon. Tahun depan nak PMR. Bagus sangatlah tu  batch saya last batch yang ambil PMR. TARGET? Entahlah, tak pernah fikir apa apa dulu. Ingat nak belajar form 2 je. Padahal, tahun DEPAN WEH. *Caps Lock terus. 


hmm Nak cerita pulak lah tentang KOKO kat sekolah saya. Kalau persatuan, saya Persatuan Sains and Maths. hoho Janganlah kata skema pulak kalau saya mabil bahasa bahasa ni. Malu tewww. Bagus apa menambahkan pengalaman dan pengetahuan about sains and maths. Almaklumlah saya ni nak jadi doktor gigi. Unit Uniform pulak saya masuk Puteri Islam. yeahh. GUE BANGGE. Sebab masa sekolah rendah saya dah ada lencana puteri bongsu. tau takss, saya jadi Pengerusi hehe Terima ksih kepada yang menyokong. saya terharu.

Permainan? duhh Saya actually nak masuk bola baling. tapi, disebabkan demam time hari pendaftaran, tak datang langsung. Cuba bayangkan cikgu lontarkan saya kat nee? OLAHRAGA weee. Tak suke tak suka. Saya bukan lah terror sangat lari. Lompat tinggi jauh sekali di bidang akuuuu. tsk tsk. Nak tukar? Tunggu tahun depan lah alamatnya. Mane boleh tukar. Redha jelah. Olahraga jadi le jugak. 

So, kesimpulannya, tahun ni dipenuhi dengan pelbagai aktiviti. Nak pergi tusyen, tahun depan lah kot. Mane taknyee, semiggu 3 kali KOKO. Isnin, Selasa, Rabu. Terima kasihhhhhh. So, hehe thats all for today. Bye Assalamualaikum.

PESANAN: DOAKAN SAYA DAPAT 8 A TAW PRA USBF 1 NI. :)

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥