Mar 29, 2012

BERTUKAR HIYYAH

Assalamualaikum... Aku dpat update ni pon sebab tak sekolah atas alasan yang memberangsangkan. So, dapeklah eden tulis dengan senang hatinya. Kali ni aku nak buat post yang ringkas dan biasa saje... hew hew~ Tujuannya untuk bagitau semua khalayak manusia bahawa blog aku dah bertukar URL. Kang ada pulak yang tak tahu mane aku pergi. Matikah?


So, URL belog aku skrg ni ialah http://putewisabwina.blogspot.com
Sebab aku tukar url before ni panjang sangat. Aku pon serious mlas nak typenya. hikhok. Itujelah post ringkas yang aku cakap tu. bye Wassalam. 

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥