Jul 7, 2012

Assalamualaikum. :)

Assalamualaikum... 
Hi. Waaa rasa dah lama gila tak bukak blog ni. sedih wo. Jealous pun ada tengok ramai yang update blog. Saya bukannya tak sempat, cuma malas je. Culas. hehe So, tahun ni banyak gile event. Antaranya muzicalthon, sukan and macam2 ah. Tapi sorry. Twitter tetap aku bukak. ehek. 

So, InsyaAllah kalau ada benda yang penting lagi, akan saya update. ngeeheh. Pembukaan post ni, nak post gambar je. Gambar ni masa pergi vacation kat Kedah time cuti 2 minggu. And saya juga nak ucap terima kasih and million thanks kepada yang like my mom's picture. Thanks for the support. *ceh ayat macam retiss nak gi London je* To friends, strangers, thanks yea for the like. 

Terimalah gambar yang indah ini. wkwkwkwk


Bye, Assalamualaikum. Good night and sweet dream. :)

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥