Jan 7, 2013

School Rumble

Hi. Hari ni hari yang ke-4 aku sekolah. And i'm going to fifteen this 16th. Time flies so fast. I thought i'm a form 2 student whereas i'm going to sit for PMR. wah cant believe this. Before this, i just tengok orang lain exam, ambil result. And i said, 'ah lambat lagi, tak perlu nak baca buku awal-awal'. Yet, i haven't read any book. Cos i'm not sure whether i'm going to sit for veryimportantexam (vie) or not. wah gitteew.


Dah. Kali ni aku curi-curi masa sikit nak post about school. And tak tipu lah. Memang penat sangat even sekolah pagi. You know, second week sekolah dah start koko. Dengan nak pikir pasal homework lagi. Ohya, dengan selambanya, aku dilantik menjadi classroon leader 2. Ni bukan first time in my life. But first time kat secondary school. hehehe Memula tu, tak nak jadi sebab takut penat, kena maah kalau buat salah etc.. But, ah senang je. And yang penting sekali markah. Tu je and experience. 


-The end- 



2 comments:

thanks for reading this post ♥