Mar 19, 2013

entah

Hai ! Whatsup? How are you? I'm not okay. Thank you. Dah 2 hari demam, sakit tekak. semuanya sakitlah. And the scaghiesst part is when I almost fainted at the school during the school assembly. Nasib ada kawan belakang aku yang sempat sambut *ceh*. Orang sebelah buat tak tau je. hahaha . Aku pun tak sedar aku buat apa. And aku nampak warna hitam je. shade of darker. *tetiba*. Tapi pengsan 5 saat je. Then, slowly aku boleh nampak muka2 orang. ... And their eyes were staring at meh like i was a thief. O.O<|| oghang melayu.. But okayla yang bestnya, dapat duduk dengan selesanya while orang lain tengah berdiri dengan semangatnya. But wholeday kat sekolah tidur je. Cikgu ajar ape pon tak masuk otak. Koko pon aku pontengz. And this is my first time pengsan 5 saat kat sekolah. 


This post is not about 'OMG I FAINTED AT THE SCHOOL'. So, lemmeh tell you something. :D Sebenarnya... aku tak sabar dah nak masuk U sebab bosan.  aku pon bosan nak sekolah. Malas nak melalui PMR and SPM and masa ambik result. Too many homework, sekolah pagi petang 3 kali seminggu. Itu pensyarah namanya. Dah penat dah. hihi typical meh. 








Bye! the boringest post ever. *likeicare* o.O

4 comments:

  1. HAHAHHA CPT2 MSK YUAIEH. weekend ni jimba joms!

    ReplyDelete
  2. Kak fathinnnnn, jom tngk movie powerful apee entah tu. Cam besttt. :D

    ReplyDelete
  3. er. jangan cepat sangat nak habis. enjoy school while it lasts. siyes ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh. okay enjoy laaa sngt. Exam mendatang. :<

      Delete

thanks for reading this post ♥