Apr 4, 2013

VACAY !

Annyeong! So, nak pendekkan cerita, 2 minggu lepas, aku ada pergi holiday dengan family. Malaysia, truly Asia. ohyes, dalam Malaysia bukannya dekat Koghea. But this time, just based on the signage, mama berjaya drive and finally arrived in Cyberjaya. congrats momah! As everyone knows, Cyberjaya ni biasanya orang ada kursus or hal kerja but jaranglah pergi holiday. But, seriously tempat ni cantik. calm je. First day tu aku stay dekat cyberview resort and spa. again, seriously cantik sangat! Dengan berkonsepkan tradisonal. Macam scenery dia ala-ala kampung tapi mewah. Bilik dia tersangatlah besar with 2 king beds. Good enough for five family members. Plus kitorang yang kecil-kecil ni. ahaks


And you know, bila kita terserempak dengan worker kat sana, diorang akan tunduk somthing like that lah and macam orang korea buat. lol happens. At night kitorang try makan kat hotel tu and the price of a plate of kueytiow goreng is RM 27.00 but worth sangat. The best kuey tiow ever lah kot. Memang jarang sikit lah kalau hotel ni makanan dia sedap because i think 50% western food kot. Ada jugak yang malay food tapi tak seberapa sedapnya. But this time, superlicious one. 



Food hunting. Secret Recipe menjadi pilihan. Sebenarnya.. aku tak suka pun makan kat sini. Because of the CAKE, iolls ikut jer. hews But, yang lain not-my-tipe-hee-hoo. Sincerely, me.




Oh yes. Esok malamnya pulak, i-city aku dtg with le' cousins. :* Disebabkan ini bukanlah first time bagi aku, tidaklah sebegitu teruja. And snowalk we comez. ;-) And because of my keseganan, iools tak naik lah tiga batang slide tu. Tak sanggup turun macam gegila sambil dilihat oleh orang ramai sobs.


Kalau dulu, aku active sangat upload gambar kat facebook, blog, etc. But now i'm done. Hoho Kan instagram hado. So, I spend most of my time kat Instagram lah : puterisabrina. publizity kejap.
Berbalik pada 'vacay!', kitorang bukannya pergi mana-mana pun sangat sebab melepak(p) kat hotel pun lama. Yknow, banyak benda boleh buat kat sana termasuklah swimming. hiks. Oh ya second hotel tu Pullman something something... ohgodddddd! lawa sesangat hotel dia. okay haha thats all for nowh. many things to do due to the 'pmr haunting'. bye!







4 comments:

  1. Hahaha dah start gune iols skg. Wait for mehhhh lets movie date!

    ReplyDelete
  2. Dear oh well~ hihiks Okay! lets have a date by next two weeks maybe?. <3

    ReplyDelete

thanks for reading this post ♥