Jun 15, 2013

30 DAYS

Assalam. Today is the first day of second term of school session. Hiks i really had some great moments last week during le' two weeks of holidays. so much fun. really. InsyaAllah ill keep updating bout my wonderful vacation maybe as soon as possible. felt awkward when it comes to writing. how come, i didnt know the correct way of holding a pen. muah ha ha. 


30 days till ramadhan. MasyaAllah. im really excited for the day to come. Idk. Hihiks

Eh sebenarnya aku nak straight to the main point iaitu, lagi 30 hari nak bulan ramadhan. Now, kita di bulan syaaban ni. And of course tak silap aku, masa bulan puasa tu trial PMR. Ya Allah, cepatnya masa berlalu. seriously, aku ingat aku baru start tahun ni bulan januari. Tapi, bagus lah jugak cos aku memang nak cepat2 masa berlalu. lol Tak sabar nak habis sekolah, masuk u, grad. apa lagi, kawin lah ah. 


Kawin. *Perkara yang selalu perempuan cakap. But, sesetengah orang dia tengah couple, and at the same time, diorang harap yang their relationship tu kekal lama till jannah. Okay whatever lah, bagi diorang. Bagus la cinta start drpd budak2 lg. ._. lego yolooow. Seriously, kalau nk jumpa lelaki skrg ni mmg susah bg aku. sebab aku sekolah perempuan, and nasib baik la kans tusyen campur2. So, pandai-pandai la hidup. bey. :p

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥