Aug 1, 2013

New Obsession : Vampire Diaries YOLE

Heyyo Assalamualaikum. Salam malam Jumaat. Yo, best gila! Memang tak percaya gila lah trial pmr-ku dah sampai ke penghujung. Alhamdulillah. Tinggal lagi 3 paper je. Iaitu KH, Sivik and PJK. Gilak ape sivik and pjk masuk trial ni hah? haha rajin bebenau cikgu nak buat soalan. But, dont worry takkan ku baca semua tuh. Yang penting yang asas je ni. Plus KH nya perdagangan. So, account FTW. suka sangat dgn nombor ahaks. Tapi okay la sikit kot sebab ada mama yang memang ajar account. wii


Cakap pasal obsession and addiction ni, dah lama aku tak dapat benda ni semua. Too busy with her examination year lah katekan. Anyhow, obsession ni aku bukan dapat dengan sendirinya muahah. Ada je orang lain yang sebok paksa suruh aku tengok. hish memang pengaruh tak baik betul. Okay firstly, aku bukannya noob sangat sampai tak tahu apa itu Vampire Diaries? noob k noob. Pernahlah nampak a few times kat tv, fb semua. But, tak menarik perhatian aku langsung. Maybe too busy dengan twilight etc. Sorry, I minat wolf. Tak main la edward si vampire. too cool cold. jacob pulak too hot. Tapi aku redha dengan ending breaking dawn part 2. Sebab memang bella and edward comel pun. one of my fav couple. Dengan renesmee lagi. aw so cute dengan jacob. 


Tapi semua tu dah tamat. Kita mestilah berhijrah kepada something yang baru dan yang trending sekarang ni. mueheh So, yang start semua pasal vampire ni ialah adik wa sendiri. how dare. Tau kan yang aku pmr tahun ni, nak jugak bagi aku jealous. When jealousy strikes, apa lagi aku pun sebok lah nak menontonnya. Mulalah sesi mendownload. Tapi yang aku geramnya, each season kena tunggu lebih dari sehari. Sabar jelah aku. Tu pun lembab gila nak mampus. *mom, sila tukar kepada unifi* So far aku baru habis tengok season 1 punya. Eh come on la put, sekrang ni nak start dah season 5. Jangan nak lame sangat boleh? Horrible! Habis miserable hidup aku. Haha semuanya sebab keep on replaying the same thing every day. Dah boleh hafal dah favorite dialognya hee. And of course cerita tu ada 2 hero. The first one is Stefan Salvatore. Dia muda, cool, jet jet macho, putih gila, cute la jugak. Second one is Damon Salvatore. Hot, memang melting la perempuan tengok, charm gila weh!, protective, lovely, sweet, handsome. He's perfect :) Ni kiranya Salvatore brothers la. Baca pon dah tau, of course la Iolls minat Damon Salvatore. *dew, waiting for a boyfriend/soul mate/future husband macam damon salvatore*. DAMON yer, bukan Demon. 


Now, tengah download season 2 punya. sedih gila dah dua hari baru 45%. Terpaksa lah duk ulang season 1 punya. cool ape. tak boring bestttt :> Heroin dia, Elena Gilberts. At the first place, dia couple dengan stefan. But of cosh, damon is the winner! At last, hekeleh bajet tengok semua la. well, berdasarkan gossip yang aku dengar.

The Vampire Diaries Cast - New HQ - stefan-and-elena Photo

Guess which is Damon. dmn hot.

Setakat ni, nilah dialog yang paling cool hiks:

.: ''Damon's hot'' ''No! He's an ass'' haha and at that time Damon buat his senyum senget expression. with his ugle expression, hes still bapak handsome aku cakap. wiwii

.: ''Elena, I can't protect you'' Damon cakap sambil pegang muka Elena. Ohmygod, how sweet is dat? 

.: Elena: ''Why damon gave this stopwatch *or something else* to me?'' 
   Isobel: ''Because he's in love with you, Elena''
   Oh god, damon seriously buat muka innocent hahaha comel giliis. And      Stefan pulak perghh. *when jealousy strikes* lul

Em, okayla. Acctually, aku tak baca lagi buku kh. Bayang kan form 1 sampai form3 masuk. perh, how do i live without you. er, kbye. Fyi, sains tadi was okay! ;) tapi sikit je la susah. Berkat start belajar pukul 3 pagi. And i have 3 hours je nak baca habis science book dari form 1 - form 3. Dah lah sarat dengan theory bagai. sabar jelah menahan ngantuk yang tak cukup tidur *tidur 3 jam je sobs* Tidur 3 jam ni biasa la dalam exam week. teheee. Agaknya kat UNI nanti camne la nak belajar?

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥