Oct 25, 2013

Those Awkward Moments

Hello ssup
In our life, memang ada some awkward moments yang tak boleh nak undo balik. Like something memang aku rasa ew, WTH tak tau nak buat apa bila dah kena tu. whatsoever. 

Firstly, time nak lalu somewhere, tetiba pulak ada awkward moment di mana aku teragak-agak nak lalu and at the same time, dia pun terstuck kat depan aku. Yang lawaknya lagi, time aku try nak ke kiri kanan, dia pun ikut sama. Bila aku stop, dia pun sebok ikut. That is called telepathy. haha yekeeer? Tak boleh ke sorang stop, and the other one gerak la, apa lagi. Pernah je terstuck kat situ sampai dah hellup dah kau boleh berambus tak. lol 


Then, bila nak masuk wayang lambat tu, kalau seat kat tengah-tengah dunia. Get ready for a real problemo cause aku kena lalu depan orang barulah sampai ke desrinasi yang dituju. Yang problemnya lagi, tak tau nak lagu menghadap depan or belakang. Terasa awkward di situ. Well, nak lalu macam biasa and menghadap tepi, kau ingat muat ke. So, what does the fox say? Ring-ding-ding-ding-ding. 


Okay kalau lah one group ni tengah bersembang bagai nak rak, tak taulah gossip ke, pasal political issues ke, punyalah bising sampai membuatkan orang di sekeliling rasa annoy dengan attitude diorang. Nama je perempuan. But suddenly, tiba-tiba ada someone yang kita tak berapa nak in join the hella group. k awkward. Semua pun stop bercakap and act like they've nothing left to say. the fish la. Tadi bukan main bersembang, haha but it's lumrah kan. Rasa kekok pulak bila ada orang lain menyelit. But why not we just teruskan like she's a part of us. Chill lah, kiteer kan buddies. 


Sometimes, bila kita tengah chit-chat ni, ada jugak awkwardnya. Tengah cakap-cakap then terpancul lah kata-kata daripada kedua-dua insan but tak kisahlah perkara yang sama or lain. But still, at the same time. Haii rasa macam nak bagi dia cakap dulu. But bila kita diam, dia pun diam jugak. When we try to speak, kahkah dia pun nak cakap jugak. So, how to solve THIS? Tak ada jodoh, tak ada jodoh. 


Then I think these are the most common awkward moments la. Just i wonder how to overcome these situations. Lagi-lagi dengan future husband. I mean before kawin, mestila nak bercintak dulu kan so, haaah it's hard though. Some people say that mesti natural punya. Sebab dah biasa. But, how could we start it? Lol please, spm pun tak lepas lagi. Stop thinking about le' husband-to-be. am bride-to-be. of course everyone does! 

Oct 10, 2013

Uh Finally

-The End-

Lepas ni no more cakap pasal pmr. Result lain cerita.kahkah. holidayz c:

Oct 6, 2013

Best Time Ever

Holla Tengah bertarung akal dan minda dalam dewan peperiksaan sempena PMR 2013. Last batch katanyerr. Bye