Jul 12, 2011

#1 Wordless Wednesday: Marimar. Auwwwww.



p/s: Cerita philippine yang best and gempak gilaks. Hoho. Memang takkan lepaskan cerita ni setiap hari. But, kadang-kadang tu, sakit hati gila kalau berlakonnya orang orang yang tak pandai berlakon dalam cerita tu. Yes. Memang sebelum ni ada lain version. Tapi, kalau dah tengok version ni, memang hari duduk depan tv.

p/s/s: Actually, aku tak tengok dari first pon. Just tengok tengok macam tu, terus ikut je. Dan dan masa aku tengok, memang best. hihi♥ Marimarrrrrrr... Auwwwwwwwwwwww! grrr

No comments:

Post a Comment

thanks for reading this post ♥